Van Bree grondwerken staat bekend als een energiek bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd heeft in grondwerken. Grondwerken voor funderingen, zwembaden, opritten en bouwputten. Grondwerken in de breedste zin van het woord.

Dit doen wij dan ook al meer dan 25 jaar! Wij zetten ons met 100% in voor de klant. Bij van Bree grondwerken is de klant dan ook echt koning. Via deze website willen wij u een kleine impressie geven wat van Bree grondwerken zoal doet.

 

Heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag langs om uw situatie te bespreken. T: 06 51 16 96 58 of mail ons info@pvanbreegrondwerken.nl

Grondwerk

Hiervoor hebben we, naast de minigraver de beschikking over grote bulldozers, tractoren en vrachtwagens met de bijhorende machines. We kunnen ermee spitten, freezen en egaliseren. Tevens hebben we de beschikking over een grote traktor waarmee eventeel voor aan- en afvoer van zwarte en/of gele grond kunnen zorgdragen.

Minigraver werk

Onze 1,5 tons minigraver is voor alle graafwerkzaamheden inzetbaar. U kunt hierbij denken aan het uitgraven van een fundering, zwembad of oprit. We kunnen zelfs bij u in de achtertuin komen dmv inschuifbare rupsbanden. Heeft u speciale wensen of vragen van uw timmerbedrijf of bouwbedrijf. Laat het ons weten!

Gras inzaaien & egaliseren

Dat doen we met onze minitraktor met zaaimachine. Een erg mooi grasveld kan worden aangelegd nadat deze is bewerkt (spitten > bemesten > egaliseren). Elk soort gras kan door ons worden geleverd. Het egaliseren van stuk grond kan voor bijvoorbeeld een paardenbak zijn of zandbed voor bestrating.

OFFERTE AANVRAGEN

Vertel ons over je klus, dan maken wij een passende offerte!